Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konfliktusok

2009.08.16

Szinte észre sem vettem,de megváltoztak a barátaim.                  Régebben olyan fiúkkal és lányokkal barátkoztam akik közel laktak hozzánk. Nagyon jókat játszottunk együtt,és  időnként még mindig játsszunk. Mostanában azonban egyre többet vagyok az osztálybeli lányokkal. Az új barátaimmal másféle dolgokat csinálunk,és ezeket  érdekesebbnek is találom: például elmegyünk sétálni vagy egymáshoz, és nagyon jókat beszélgetünk. Amint "idősödök" egyre jobban úgy érzem hogy ők a legjobb barátaim.!!!

Azonban a kamaszodás nem csak új barátokat hoz hanem sok más "rossz" dolgot is ! Például észrevettem hogy sokat veszekedek a szüleimmel és a barátaimmal is. Igaz legtöbbször hamar kibékülünk de akkor is, nem túl jó veszekedni!!!!               

Ha te is így vagy,hogy hamar összevesztek ne aggódj nem csak te vagy a hibás ezért ne keresd magadban a hibát,hogy te vagy ennek a sok veszekedésnek az okozója!!!                                             Igazából ennek az az oka hogy  mindannyian kamaszodtok,és ez ezzel is jár,mert mindig mindenen hamar felidegesedtek.

Ha attól féltek hogy ezzel elveszítitek egymást akkor csak azt tehetitek hogy megpróbáltok türelmesek lenni egymáshoz és megpróbáltok nem mindenért megharagudni egymásra ... !!!!