Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így válassz ruhát !!!!

2009.08.17

        Mindig....

 • ..... szögletes kivágású felsőt válassz,ha kerek az arcod! Viszont ha széles az állad akkor a kerek kivágással finomíthatsz a vonásaidon. A V kivágást bármely esetben választhatod mindenféle kockázat nélkül. Ha szexisebb szeretnél lenni, a mélyebb v kivágással nem foghatsz mellé.  A bővebb felső izgalmassá válik a jótékonyan takaró húzott vagy raffolt megoldásoktól.Jennifer Hudson
 • …válassz mell alatt szabott (empire stílusú), hosszabb fazonú, tunikaszerű felsőt, ha szeretnéd eltakarni a derekadon vagy a hasadon lévő puha párnákat. Egy-egy vastag övvel vagy más színű rátéttel tovább karcsúsíthatsz a látványon.                                           Jennifer Hudson ( még a duci sztárok is használják ezt a "trükköt" :) )

 

Jennifer Hudson

 • …tedd le olyan felsők mellé a voksod, amelyek úgy követik a tested vonalát, hogy közben nem csinálnak belőled kötözött sonkát. A legjobb, ha pamutból vagy selyemből készült darabokat választasz.

               Soha : …ne vásárolj magadnak felsőt a férfiosztályon! Azok a darabok lehet, hogy nagyobbak, de sem a színük, sem a szabásuk nem hangsúlyozza a nőiességedet. Azt tanácsoljuk, inkább áldozz több időt az extra méretű női darabok kutatására! Hidd el, megéri!

 • …ne válassz a sajátodnál még egy-két mérettel nagyobbat, mert ezek nem javítják optikailag jobban az alakod, és a kilókat sem olvasztják le rólad. Inkább találd meg a tökéletes méretet, és viseld örömmel. Ha tetszel magadnak, úgyis mindenkit a kisugárzásoddal veszel le a lábáról.
 • …ne félj a színektől! Persze-persze, a fekete slankít ugyan, de nem mindenkinek áll jól. Ha sokkal jobban nézel ki élénkebb zöldben, visszafogott kékben vagy szexi lilában, akkor válaszd inkább azt!!!!!

                                                  ÍGY VÁLASSZ SZOKNYÁT

           Mindig:

 • …a testalkatodhoz illő szabást keresd, mindegy, mi a divat. Ha erősebb vagy vállban, az A fazonú szoknya a neked való. Ha homokóra alkat vagy, azaz a vállad mellett a csípőd is széles, akkor a ceruzaszabású darabok közül szemezgess, amelyek alul kissé kibővülnek. Ezek optikailag karcsúsítják és nyújtják a telt sziluettet.
 • …figyelj a szoknyahosszra! A térd alatt végződő szoknya megengedett, de csakis magas sarkú cipővel. Ha lapostalp-párti vagy, akkor a szoknyánál előnyösebb a nadrág.
 • …válassz a felsődnél sötétebb színű szoknyát! Ha teheted, kerüld a fehéret, a hatalmas mintákat és a keresztbe csíkozást, mert ezek szélesítenek.

                Soha:

 •      …ne válassz miniszoknyát, még nyárra se, mert ez a ruhadarab tényleg csak a vékony combú, 35 év alatti nők kiváltsága.
 • …ne menjen ki a fejedből, hogy a sípcsontközépig érő szoknyahossz a legkülönfélébb magasságú és alkatú nőnek jól áll.
 • …ne feledd, hogy a szoknya nem zsák! A legjobb választás, ha az finoman követi a tested vonalát.

                                                    ÍGY VÁLASSZ CSIZMÁT:

            Mindig:

 • …olyan darabokat keress, amelyek szárába elasztikus anyagból készült bővítőt varrtak, így több helye lesz a lábadnak, és nem szorít majd.
 • …érdemes beszerezni esős időre egy gumicsizmát is, mert ezek nemcsak divatosak, hanem általában bő szárral készülnek. Így egyrészt nem lesz vizes a nadrágszárad, másrészt a színes-mintás darabok fel a ruhatárad is feldobják.
 • …válassz inkább hegyes orrú csizmát a kerek helyett, mert az előbbi egyből nyújtja egy kicsit a lábfejed, így az alakodat is. A kerek orrú csizmáktól és cipőktől még szélesebbnek néz ki a lábfejed és vastagabbnak a lábad.

                 S.oliver                                                                              Benetton

S.OliverBenetton

                               Soha:

 • …ne bosszankodj szűk csizmaszárakon. A felhúzhatatlan cipzárok nemcsak a duci nők életét keserítik meg, hanem lényegében mindenkiét, akinek van egy kis vádlija.
 • …ne viselj bokacsizmát, mert előnytelen lehet vastag boka esetén. Ráadásul rövidíti is a lábat, és nem segíti megtartani a bokádra nehezedő súlyt sem. Ha mégis odáig vagy ezért a fazonért, legyen egyforma a csizmád és a harisnyád színe (lehetőleg ne fehér!).
 • ne válassz szőrős, pufi vagy vastag hótaposót, amelyben a lábad olyan vaskosnak néz ki, mint egy elefánté.

                                                       ÍGY VÁLASSZ NADRÁGOT: 

                          MINDIG:

 •                     …részesítsd előnyben a sötétebb farmert a világossal szemben, főleg akkor, ha a derékvonalad alatt vagy szélesebb. A legütősebb választás a mélykék farmer, amely néhány csillogó kiegészítővel és magas sarkú csizmával nemcsak veszélyesen szexi, hanem jótékonyan leplezi a fölös kilókat is.
 • …válaszd az úgynevezett boot-cut szabású farmert vagy nadrágot, amelynek a szára enyhén kifelé bővül. Ez a fazon optikailag kompenzálja a széles csípőt és a kerek popsit.

Caremo

                                 Soha:

 • ne ess abba a csapdába, hogy csőnadrágot, magas derekú vagy extrém csípőnadrágot vásárolj. A kerek formákat és a duciságot tudni kell viselni, és ebbe bizonyos divatholmik nem férnek bele. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor itt-ott kilóg vagy látványosan bevág, esetleg még jobban kiemel ott, ahol nem kellene.

  Gyorstalpaló minden méretre

  • A hegyes orrú cipő hosszabbnak és karcsúbbnak mutatja nemcsak a lábfejed, hanem az egész lábad.
  • Az A vonalú felsők jótékonyan takarják el a hasadon vagy a derekadon lévő fölösleget.
  • A fenekedet teljesen eltakaró vaskos pufikabátok még nagyobbá teszik a hátsó feled, ráadásul látszatra alacsonyabbnak és köpcösebbnek tűnsz bennük.
  • Egy jó szabású háromgombos blézerben arányosabbnak látszik a tested. Az a legideálisabb, ha a legfelső gomb a mellvonallal egybeesik.

                             ALKATRA SZABVA:

 

Felmérések szerint a legtöbb férfi a homokóra alkatot találja a legvonzóbbnak. Ha a kisebb súlyfelesleggel rendelkező, de széles csípőjű és széles vállú típusba tartozol, akkor irányítsd a figyelmet a problémás területekről az előnyös oldaladra. A derékban karcsúsított, átkötős kabátok, ruhák és ingek csodát művelnek az alakoddal. Csak nehogy az íves formák és hajlatok miatt közveszélyessé nyilvánítsanak a férfiak.

 

 

Next

 

 

Körte alkatúak vállban és mellben kevésbé erősek, mint has-, derék- és csípőtájékon. A vonalak kiegyensúlyozása érdekében hangsúlyozd a vállad és a dekoltázsod, ezzel eltereled a figyelmet a csípődről. Viselj inkább sötét aljat vidám színű felsővel!

Az alma alkatúak arca, nyaka is pufókabb, felsőtestük is erősebb, a csípő és a popsi viszont nem hangsúlyos. Mindenképp karcsúsított darabokat hordj, hogy erősítsd a derékvonalad. Bátran viselj fényes vagy világosabb anyagból alsót, mert bár ezek erősítenek, a te esetedben kiegyensúlyozzák az erősebb felsőtestet.

Duci.lap.hu »
Molett divat.lap.hu »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

8796, Türje,ady endre út.25.

(Horváth Barbara Katrin, 2012.05.06 21:22)

duci vagyok és jól akarok ki nézni de nem tudom hogyan legyek modern,divatos elegáns és egyben trendi lécives segitsetek nekem ebben ! köszönöm elöreis

8796, Türje,ady endre út.25.

(Horváth Barbara Katrin, 2012.05.06 21:21)

duci vagyok és jól akarok ki nézni de nem tudom hogyan legyek modern,divatos elegáns és egyben trendi lécives segitsetek nekem ebben ! köszönöm elöreis