Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segítség!!!

2009.08.19

Ez egy tanácsadási rész,ahol te leírhatod a bármivel kapcsolatos problémáidat,és nem csak én az oldaltulajdonos írhatok rá megoldást hanem bárki akinek van bármilyen ötlete a te problémádhoz.

. Pl. Te megkérdezed tőlünk,hogy mit tegyél ha tetszik egy fiú az osztályból,de te nem  tudod mit  mondj neki, akkor erre az válaszol aki tud rá megoldást. Válaszolhatok rá én is de bárki más is aki ezt az oldalt látogatja!!! Viszont ha már valaki megírta a szerinte jó megoldást a probálémára,de neked is lenne egy jó ötleted akkor nyugodtan írd le. Vagyis több választ is írhattok egy problémára!!!!! Csak arra kérlek titeket,hogy mindig írjátok oda annak  a nevét akinek írjátok a megoldást. Mert ha nem írjátok oda az egész összevissza lesz és senki sem fogja tudni,hogy melyik megoldás hová tartozik!!! kösziii

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szőr

(Annamari, 2009.08.27 14:18)

11 éves létemre az egész testemet szőr borítja,ezért mindig stresszelek,ha társaságba megyek,és ettől persze izzadni kezdek. A testem minden felületét szőrteleníthetem,a térdhajlatomtól kezdve a lábujjamig??A mellemre,ujjaimra,kézfejemre milyen szőrtelenítő "eszköz" kell,s mikortól szőrteleníthetem magam? Hogyan beszéljek erről anyukámmal?
Kérlek segítsen bárki aki tud rá megoldást!
köszii


« előző

1 | 2 | 3