Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


barbee

2009.08.20

      Bata Adrienn (Barbee)

 

Adrienn (barbee) 1990. július 15.-én született Ózdon. Egészen kis kora óta minden vágya volt, hogy énekesnő legyen. Pici kora óta  készült erre a pályára. Barbee felfedezése sem volt mindennapi. Jelenlegi menedzsere, Bognár Tibi az interneten talált a tehetségre egy videomegosztó oldalon, ahol egyből kiderült számára: a fiatal lány erre a pályára született. Először a Bravo otto díjkiosztó gálán június 7-én mutatkozott be élőben a nagyközönség előtt, egészen pontosan az IdiotSide nevű új zenekar 20 perces minikoncertjén belül.

 

Bemutatkozik az ifjú énekesnő!

Barbee már most tarol a tinédzser közönség körében!

Nem mindennapi időpontban, augusztus 28-án éjfélkor mutatja be az új tinisztár, Barbee debütáló klipjét a VIVA TV! A hazai zenei élet új üdvöskéjének "Ébressz fel" című bemutatkozó videója - történetének köszönhetően - egy kisfilmnek is beillene, így nagy valószínűséggel tarolni fog a tinédzser közönség körében.Egyedi ötletekkel tarkított, groteszk humor igényes kivitelezésben, ami Barbee bemutatkozó klipjének és dalának fő jellemzői lehetnek, és egy igazi színfolt a hazai könnyűzenében. 

A videót a tinisztár arcjátéka és alakítása teszi még hitelesebbé - a hölgy elmondása szerint a forgatás során nagyon is beleélte magát szerepébe. Ezek eredményeképp a mű már most méltán pályázhat a klip az év videója címre. Az "Ébressz fel" címmel megjelent dal zeneszerzője Barbee zenei producere, Rakonczai Viktor, a szöveget pedig Major Eszter írta. 

A kisfilm rendezője - akinek munkáit a közönség már jól ismerheti - Indián volt. Maszkmesterek, testfestők munkái, külön erre az alkalomra készített ruhák, díszletek, táncosok, koreográfiák és sok szereplő teszi látványossá a videót. A forgatás helyszénéül a túrai Schossberger kastély adott otthont, ami ideális volt egy ilyen jellegű klip elkészítéséhez. A félelmetesnek tűnő kastélyban egyébként nem elképzelhetetlen, hogy valakinek a szelleme kísért valóban, hiszen néha fura dolgok történtek a forgatás során... 

Barbee debütáló videoklipje két nyelven készült el, s a tervek szerint Lengyelországban is bemutatják! A tinisztárt négy hónappal ezelőtt fedezte fel jelenlegi producere, Bognár Tibor az interneten eg
y videomegosztó oldalon. Az elmúlt idők leforgása alatt Barbee és csapata igen nagy munkát végzett, aminek az eredménye abszolút megérte a fáradozást.

http://image.hotdog.hu/_data/members0/372/652372/images/barbee.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.